5 tips för att behålla din hälsa och välbefinnande i sommar

Nu är sommaren här. Är du en av dem som blir lättirriterad och har problem med matsmältningen? Här får du 5 tips om hur du kan motverka de här symptomen och hålla dig i balans i sommar.

Längre ned på sidan finns information om Ayurvedisk hälsokonsultation och Dosha-balanserande massage samt referenser

JUST NU: Somarkampanj

200 kr rabatt på konsultationer och massager. Endast 690 kr (ord. 890 kr). Hembesök hos dig, endast 100 kr tillägg! Gäller t.o.m. 31 juli. 

shadow-ornament

Ayurvedisk hälsokonsultation

Jag ger sessioner i Stockholm - på Kungsholmen, i Skärholmen eller hemma hos dig

Hur en Ayurvedisk hälsokonsultation går till

Vid en hälsokonsultation ser vi holistisk på personen. Jag läser din puls och tittar på andra fysiska uttryck för balanser och obalanser, till exempel tunga, iris och kroppshållning. Sedan pratar vi om ditt generella hälsotillstånd. Du får uttrycka vilka områden i din hälsa och ditt välbefinnande du önskar stärka.  Efter det utformar vi tillsammans en individuell, skriftlig plan med konkreta råd och rekommendationer.

Resultat

Du får en ny medvetenhet om vad som får dig i balans respektive obalans. När du tillämpar dina råd och rekommendationer kommer du märka hur din generella hälsa och välbefinnande ökar. Dina eventuella symtom och obalanser minskar gradvis vilket brukar motivera de flesta att ytterligare tillämpa råden och fördjupa förståelsen för vad som ger balans för just dig.

Om konsultationen

 • 1,5 timme lång session
 • Jag läser din puls
 • Vi samtalar om ditt generella välbefinnande
 • Du får konkreta Ayurvediska råd utifrån din puls och vårt samtal
 • Vi ses på Kungsholmen, i Skärholmen eller hemma hos dig
 • Just nu! 200 kr rabatt på konsultationer och massage! Endast 690 kr (Ord pris 890 kr). Gäller t.o.m 31 juli.
 • Hembesök: endast 100 kr extra!

Vill du boka en konsultation eller få mer information?

Jag har gett över 200 konsultationer, så du är i trygga händer! Maila mig via länken nedan så kontaktar jag dig snarast!

Maila mig för bokning/mer information
Maila Ayurveda by Frida
6 + 1 =
shadow-ornament

Ayurvedisk massage

Jag ger sessioner i Stockholm: på Kungsholmen, i Skärholmen eller hemma hos dig

I min massage ingår en mini-hälsorådgivning där jag kort läser din puls och anpassar massagen efter just din kropps behov. Efter det får du en energibalanserande massage som är djupt avslappnande. Du får släppa på spänningar och blockeringar i kroppen vilket gör att livsenergin kan flöda friare. Resultatet är att du känner dig mer avslappnad samtidigt som du upplever mer energi i hela kroppen.

Jag ger även thai-yoga massage, oljemassage och klassisk Svensk massage.

Om massagen

 • Sessionen pågår i 1,5 timme
 • Jag läser snabbt din puls för att etablera din dominerande dosha
 • Massagen anpassas efter din dosha och dina behov
 • Vi ses på Kungsholmen, i Skärholmen eller hemma hos dig
 • Just nu! 200 kr rabatt på konsultationer och massage! Endast 690 kr (Ord pris 890 kr). Gäller t.o.m. 31 juli.
 • Hembesök: endast 100 kr extra!

Vill du boka en massage eller få mer information?

Maila mig via länken nedan så kontaktar jag dig snarast!

Maila mig för bokning/mer information
Mer info/bokning av Massage
6 + 9 =
shadow-ornament

Referenser

Maria Reinhart

Om man är nyfiken på Ayurveda kan jag varmt rekommendera Fridas konsultationer! Hennes ödmjuka och oflummiga sätt att ge råd på gör att jag också känner mig peppad att testa! Råden ligger dessutom på en rimlig nivå så att det känns möjligt att genomföra livsstilsförändringarna som hon föreslår. Tack Frida för en inspirerande konsultation!

Maria Reinhart
Läkarstudent
Thor Thomsson

Jag har varit på många olika behandlingar genom åren och jag måste säga att Frida är en av de bästa massageterapeuter jag stött på. Hon är tydlig, behaglig, intuitiv och professionell. Hennes behandling går djupt, både fysiskt och psykiskt, och hjälper till att öppna platser i kroppen och själen som varit låsta och stagnerade.

Thor Thomsson
Kyrkvaktmästare

Tack för att du visat intresse för Ayurveda!

Varje person som vänder sig till holistiska och naturliga vägar till läkning och välbefinnande är en seger för mig! I de urgamla traditionerna och hälsosystemen finns en enorm kunskap att om kroppens och naturens enkla och billiga vägar till läkning. Min passion är att sprida denna kunskap så fler vänner i vår västerländska värld kan finna mer balans och välbefinnande utan att behöva använda kemiska mediciner. Det för hälsan för både individen och samhället framåt samtidigt som vi sparar miljön.